tiistai 31. tammikuuta 2017

Viikon kuulumisia

Kolmas viikko kului taas vauhdilla tekimistä riitti viikolla niin kuin myös viikonloppuna. Töissä pääsin tekemään taas kaikenlaista. Olin mukana katon lämmöneristyksessä ja valamisessa. Erikoistahan se oli kun kolmanteen kerrokseen nostetaan hiekkaa ihan vaan sen takia että talo pysyisi viileänä kesällä. Kelit ovat olleet todella sateisia ja maa muuttuu todella mutaiseksi pienenkin sadekuuron jälkeen. Tämä hankaloittaa työn tekoa aika paljon ja paikallisiin tapoihin kuuluu myös, että kun alkaa sataa mennään sateen suojaan. Työvarustus näillä kaverielle ei nimittäin ole hääppöinen turvakengät on ainut asia mikä jokaiselta vaaditaan ja sekin näytää joskus "unohtuvan".
 

raudoitus ja kivestä tehty valumuotti.

  Raudoituksia olen päässyt tekemään ihan urakalla homma onkin selvää, koska piirustuksista katsominen ei tarvitse Maltan kielitaitoa. Silti aina ei yksi käsipari riitä. Apua saa kyllä pyytäessä, mutta vain jos saa ajatuksensa kerrottu toisille kautta.


  Töissä saa aina välillä hyviä neuvoja mitä kannattaisi viikonlopun tehdä tai missä kannattaisi käydä. Viikonloppuna kävinkin Maltan toisella saarella Gozossa, se on huomattavasti vihreämpi kuin pääsaari ja harvemmin asuttu. Sieltö löytyi Azure Window, josta valitettavsati ei hyvää kuvaa tulut otettua. Toinen kiinnostuksen kohde mikä saarelta löytyi oli Ramla Bay yksi harvemmista hiekkarannoista mitä saarelta löytyy. Ja pakkohan sitä Välimeressä uimista oli testata, vaikka vesi olikin järkyttävän kylmää. Erikoisen näköisiä ilmeitä kyllä rannalla olevien paikallisten naamoissa näkyi. Ei taida ihan normaailia tähän aikaan vuodesta käydä uimassa.
Ramla Bay







   
piensäätöä nosturiin











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti